Made in Italy

Artisan 6-ljuskrona i rökt venetianskt glas tillverkat i Italien - Agustina

  • Made in Italy
  • Kod: AGUSTINA
kr 35312,63 kr 44140,79 -20%
Material Glas och metall
Leveranstider 5/6 arbetsveckor
Längd (cm) nittiotvå
Djup (cm) nittiotvå
Höjd (cm) 140

Handgjord ljuskrona i rökt venetianskt glas och metall, tillverkad i Italien.

Sofistikerad och elegant ljuskrona med 6 ljus i handgjort venetianskt glas, rökt yta med detaljer i polerad krommetall , tillverkad i Italien i Venedig. En design som består av sneda och dynamiska linjer som utvecklas till en särskilt omslutande vertikal silhuett för ett resultat som kan karakterisera samtida miljöer eller klassiska utrymmen. Genom omtolkningen av klassiken föds en ljuskrona som blir huvudpersonen i vilken miljö som helst, som framkallar intima och välkomnande atmosfärer för en elegant belysning.

En 100% tillverkad i Italien-produktion som har sina rötter i den autentiska traditionen i Venedig , en stad med en stark historia på tio år och en inspirationskälla för glasbearbetning . Varje element, fint bearbetat av skickliga hantverkarexperter inom sektorn , berättar om forntida tekniker som har överlämnats genom åren som har fört den verkliga essensen av glas till denna dag och berättar genom ljuset dess värden av erfarenhet , äkthet och benägenhet för skönhet . Impulsen att erbjuda möbleringslösningar som respekterar traditionen blandas med önskan att skapa något innovativt för att erbjuda klassiska tillbehör komplett med avancerad teknik för att förse dina rum med stil, med hänsyn till det förflutna. Det som föddes är ett inredningsförslag som verkar vara smidd av ljus, utformat för att dekorera samtida miljöer med all klass och elegans som det belyser de stora salarna i gamla byggnader .

Glödlampa (ingår ej) : 6 x MAX 42W E14

OBS : ljuskronan finns i ett brett utbud av olika färger och är handgjord den helt anpassningsbar även i form och storlek.
Kontakta oss för mer information eller för en offert med hjälp av formuläret "Begär information ".
Produkter som kan vara av intresse
Email Newsletter
Nyhetsbrev
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro