Made in Italy

2 eller 3-sits soffa täckt av tyg med fötter Tillverkad i Italien - Budapest

  • Made in Italy
  • Kod: BUDAPEST
kr 13.857,53 kr 17.321,89 -20%
Material Vävnad
Leveranstider 15/20 arbetsdagar

2- eller 3-sits vardagsrumssoffa klädd i antracittyg Tillverkad i Italien.

Vardagsrumssoffa tillverkad i Italien med granträ och spånskivastruktur komplett med polyuretanstoppning och antracitfärgat tyg . Fjädringen är gjord med elastiska band medan sitt- och ryggdynorna har polyuretanskumstoppning med akrylfiber.

Minimalism och väsentlighet är huvuddragen i detta inredningselement för vardagsrummet som förkroppsligar komfort och funktionalitet tillsammans med en mångsidig och raffinerad design . Dess estetik präglas av enkla former och linjer som gör den till en idealisk soffa för att komplettera varje vardagsrum med en modern stil på ett elegant och sobert sätt, och erbjuder en mjuk och välkomnande yta att spendera dina stunder dedikerade till avkoppling eller att vara tillsammans. Ryggkudden säkerställer också en korrekt och bekväm hållning tillsammans med de praktiska sidoarmstöden som ger ett stadigt och optimalt stöd .

Dess förverkligande kommer från en Made in Italy produktionsprocess genom användning av högkvalitativa råvaror som är utvalda för att säkerställa en slutprodukt av hög kvalitet , perfekt gjord och med uppmärksamhet på de minsta detaljerna. Resultatet är en mjuk, behaglig och funktionell vardagsrumssoffa som kännetecknas av en solid och robust struktur med utmärkt hållbarhet.

Tillgängliga storlekar :
  • L 200 x P 85 x H 93 cm (3 platser);
  • L 160 x P 85 x H 93 cm (2 sittplatser).
OBS : soffklädseln finns i en mängd olika tyger och färger.
Kontakta oss för en offert eller för mer information genom att använda formuläret " Begär information ".
Produkter som kan vara av intresse
Email Newsletter
Nyhetsbrev