Made in Italy

3-sits soffa i avtagbart tyg Tillverkad i Italien - Mykonos

  • Made in Italy
  • Kod: MYKONOS1
kr 36208,58 kr 40231,86 -10%
Material Vävnad
Leveranstider 30/45 arbetsdagar
Längd (cm) 242
Djup (cm) 115
Höjd (cm) 42

3-sits soffa i tyg med 3 ryggkuddar Tillverkad i Italien.

3-sits vardagsrumssoffa klädd i vitt tyg med bensinpassage, komplett med tre 70 cm ryggkuddar i petroleumfärgat tyg med vit passpoal. Soffan stöds av eleganta svarta nickelfärgade svanfötter i metall (h 15 cm). Strukturen är gjord av gran och spånskiva med polyuretanstoppning, täckt med ett skyddande tygfoder. Fjädersystemet använder sammanvävda elastiska band medan sitt- och ryggdynorna är gjorda av polyuretanskum .

Effektiviteten och moderniteten hos denna soffa understryks av det praktiska och helt avtagbara överdraget ryggkuddar som kan flyttas för att välja sin fria placering för att anpassa soffan efter dina komfortbehov.

Minimalism och väsentlighet är huvuddragen i detta inredningselement för vardagsrummet som förkroppsligar komfort och funktionalitet tillsammans med en mångsidig och raffinerad design . Dess estetik präglas av enkla former och linjer som gör den till en idealisk soffa för att komplettera varje vardagsrum med en modern stil på ett elegant och sobert sätt, och erbjuder en mjuk och välkomnande yta att spendera dina stunder dedikerade till avkoppling eller att vara tillsammans.

Dess förverkligande kommer från en Made in Italy produktionsprocess genom användning av högkvalitativa råvaror som är valda för att säkerställa en slutprodukt av hög kvalitet , perfekt gjord och med uppmärksamhet på de minsta detaljerna. Resultatet är en mjuk, behaglig och funktionell vardagsrumssoffa som kännetecknas av en solid och robust struktur med utmärkt hållbarhet.

Mått :
  • soffa: L 242 x P 115 x H 42 cm;
  • ryggkuddar: B 70 x D 37 x H 37 cm.
OBS Prydnadskuddar ingår ej, kontakta oss för mer information. Soffklädseln finns i en mängd olika tyger och färger.
Kontakta oss för mer information eller för en offert genom att använda formuläret " Begär information ".
Produkter som kan vara av intresse
Email Newsletter
Nyhetsbrev
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro