Made in Italy

6-sits rund hörnsoffa i tyg tillverkad i Italien - Abudhabi

  • Made in Italy
  • Kod: ABUDHABI1
kr 64.160,24 kr 80.200,18 -20%
Material Vävnad
Leveranstider 15/20 arbetsdagar
Längd (cm) 292
Djup (cm) 267
Höjd (cm) 93

Vardagsrumssoffa med 6-sits runt hörn i grått tyg Made in Italy.

6-sits vardagsrumssoffa helt tillverkad i Italien med helt avtagbar grå tygöverdrag som framhäver dess effektivitet och modernitet. Strukturen är gjord av gran och spånskiva med polyuretanstoppning, täckt med ett skyddande tygfoder. Fjädringen är gjord med sammanvävda elastiska bälten medan sitt- och ryggdynorna är vadderade med polyuretanskum med akrylfiber. Ryggkuddar, nackstöd och armstöd är istället gjorda av blandat dun.

Minimalism och väsentlighet är huvuddragen i detta inredningselement för vardagsrummet som förkroppsligar komfort och funktionalitet tillsammans med en mångsidig och raffinerad design . Dess estetik präglas av enkla former och linjer som gör den till en idealisk soffa för att komplettera alla vardagsrum med en modern stil på ett elegant och sobert sätt, och erbjuder en mjuk och välkomnande yta att spendera dina stunder dedikerade till avkoppling eller att vara tillsammans. Ryggstödsdynan säkerställer också en korrekt och bekväm hållning tillsammans med de praktiska sidoarmstöden som ger ett stadigt och optimalt stöd .

Dess förverkligande kommer från en 100% Made in Italy produktionsprocess genom användning av högkvalitativa råvaror som är utvalda för att säkerställa en slutprodukt av hög kvalitet , av perfekt utförande och uppmärksamhet på detaljer. Resultatet är en mjuk, behaglig och funktionell vardagsrumssoffa som kännetecknas av en solid och robust struktur med utmärkt hållbarhet.

OBS Prydnadskuddar ingår ej. Soffklädseln finns i en mängd olika tyger och färger.
Kontakta oss för en offert eller för mer information genom att använda formuläret " Begär information ".
Produkter som kan vara av intresse
Email Newsletter
Nyhetsbrev